Motocultor Loncin – Top 3 cele mai bune

Un motocultor Loncin este tot ce ai nevoie pentru o cultura infloritoare

Atunci cand vine vorba de obtinerea celor mai productive culturi avem nevoie de utilaje profesionale, iar un motocultor Loncin este alegerea potrivita mai ales atunci cand ajungem la alegeri si la felul in care sunt executate toate operatiunile agricole de mare anvergura.

Daca in trecut ne bazam doar pe uneltele cu manere, cele mai cunoscute fiind sapa, harletul sau grebla, acum tehnologia a cunoscut un real impact si o dezvoltare continua pentru a ne putea baza pe utilaje automatizate care sa scoata cei mai bun din parcela noastra de pamant.

Daca avem in proprietate o suprafata de teren de dimensiuni foarte mari, ce depaseste cifra de 10 000 mp, atunci trebuie sa stim ca un motocultor este de departe prietenul tuturor culturilor roditoare.

Ce este motocultorul si care sunt principalele avantaje ale sale?

Spre deosebire de motosapa, masina cu dimensiuni mai mici, perfecta pentru suprafete de teren de pana la 5000 mp, un motocultor are o constructie ce se bazeaza pe rezistenta, durabilitate si putere crescuta, datorita transmiei melcate dar si a cutiei de viteze sau a pinioanelor conice.

Avantajul acestor masinarii care ating deseori greutatea de 100 kg este acea ca putem atasa diferite accesorii, cutia de viteze avand un rol esential atat in reducerea consumului de combustibil dar si a capacitatii de exploatare.

In ultima vreme, producatorii de motocultoare au lansat tot felul de modele care mai de care mai atractive, insa firma Loncin a scos cu adevarat niste prototipuri care sunt perfecte pentru orice suprafete de teren.

Aceasta firma chineza a reusit sa impacteze piata motocultoarelor cu modelele noi aparute, ce se bazeaza pe functiile eco, dar si de imbinarile tehnologice de ultima ora.

Daca in trecut aceasta firma se lauda doar cu fabricarea diferitelor autovehicule, acum rata de extindere a atins si domenii cu adevarat captivante, instrumente precum: aparate de sudura sau motocultoare primind numeroase diplome de excelenta si raporturi inalte de calitate.

Astfel, exista foarte multe argumente pentru a achizitiona un motocultor Loncin, iar cele mai bune se raporteaza la un raport echitabil de piese, timp, pret dar si de intretinere adecvata.

Nu stii care model de motocultor Loncin ti se potriveste? Mai jos noi ti-am pregatit un top al celor mai reusite modele aparute in ultima vreme care nu au cum sa nu fie ideale pentru tot ceea ce iti propui sa plantezi.

Top 3 motocultoare Loncin

  1. Motocultor LONCIN LC1200

Daca esti in cautarea unui motocultor care sa inlocuiasca cu brio munca unor mase mari de oameni pe pamantul tau atunci totul se rezuma la acest incredibil model care face parte dintr-o clasa superioara ce este dotata cu tehnologie de ultima ora.

Totul incepe de la constructia motorului care are o putere de 8CP si o capacitate cilindrica de 252 cmc.

Pornirea acestui motocultor Loncin prin demaror dar si tipul de aprindere de ordin electric ne arata odata in plus ca rezistenta este un element care il caracterizeaza, iar turatia de pana la 3600 rpm ne asigura ca munca noastra va fi terminata la timp si nu va fi nevoie de foarte multa intrebuintare umana.

Sistemul de racire are la baza un filtru de aer umed, iar combustibilul care este de calitate superioara ce nu contine plumb este perfect si pentru a evita emisiile.

Rezervorul are o capacitate de pana la 3,6 l si un consum redus de doar 0,45l/h, lucru care ne asigura ca putem opera o suprafata medie de teren fara sa fie nevoie de umpleri frecvente!

Desi acest motocultor Lancin are o greutate semnificativa, de pana la 100 kg, el poate fi usor manevrat, datorita manerelor ce pot fi fixate atat la o inaltime adecvata cat si rotite pe lateral.

Latimea de lucru maxima ce poate fi atinsa este de 120 cm, iar adancimea de lucru cu freza ajunge pana la dimensiuni de 30 cm in pamant, fapt care il transforma intr-un utilaj practic.

La pachet cu acesta, la incredibilul pret de 2599 lei vin si 4 roti de cauciuc cu profil agricol, speciale pentru a deplasa acest motocultor Loncin pe toate suprafetele de teren indiferent de tipul acestora.

Motocultor Loncin LC1200 8CP

Motocultor Loncin – Top 3 cele mai bune

 

2. Motocultor LONCIN LC1350D

Cumparatorii dar si expertii au ramas uluiti atunci cand au vazut ce suprafata de teren poate fi lucrata de acest motocultor Loncin.

Nu numai ca are o eficienta ridicata, dar poate opera pe o distanta de pana la 750mp in doar o ora.

Face parte din a doua generatie de motocultoare Loncin ce au la baza un motor cu un cilindru.

Dezvolta o putere de 7 CP si functioneaza prin intermediul cutiei de viteze si a pinioanelor conice, cea ce il determina sa faca parte din gama motocultoarelor Loncin profesioniste.

Pornirea se efectueaza prin cadrul demarorului cu cheie, iar consumul redus de doar 0,45l/h il recomanda ca a fi cel mai eficient produs din gama motocultoarelor Loncin.

Mai mult decat atat, adancimea de lucru poate atinge valori de pana la 25 cm, iar latimea de lucru operabila este si ea redutabila de pana la 1460mm.

Totul la doar 2490 lei, o investitie durabila care vine la pachet cu un set de roti de profil agricol echipate corespunzator pentru a face fata chiar si celor mai dure conditii de lucru.

Motocultor Loncin 1350D 7CP

Motocultor Loncin – Top 3 cele mai bune

3. Motocultor Loncin LC750

Acest motocultor Loncin este dovada unui lucru bine facut, datorita dotarilor superioare avute.

Dispune de un maner usor reglabil atat in inaltime cat si lateral, iar noutatea o reprezinta roata frontala care ajuta chiar si la transportarea acestuia prin impingere acolo unde dorim sa insistam mai mult.

Este dotat cu un motor de clasa superioara, care are o putere de 7CP si o capacitate cilindrica de 212 cmc si un cilindru OHV care te ajuta sa economisesti timp si bani cand vine vorba de combustibil si intretinerea agricola.

Consumul este unul foarte redus de doar 0,4l/h iar transmisia se face pe baza unui ambreiaj cu 2 curele ce se afla intre motor si cutia de viteze.

Cele 3 trepte de viteza, 2 inainte si una inapoi ne asigura รข un control ridicat si o usurinta in munca pe suprafete mari de teren.

Frezele au functie de autoascutire si o viteza de rotatie de pana la 160 rpm, pentru a efectua un lucru cat se poate de bun.

Latimile de lucru sunt usor reglabile si ajung la dimensiuni de pana la 90 cm, iar adancimea de lucru este si ea importanta, valoarea ei de operare fiind intre 10 si 25 cm.

Vezi mai mult
Interesat de alte modele?

Vezi si alte tipuri de motocultoare profesionale. Vezi care sunt Top 5 cele mai bune motocultoare. Alege cel mai potrivit pentru tine

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply